Back to All Events

DAFF x MTM - Working Across Borders

Op woensdag 27 maart organiseert DAFF samen met MTM een panelgesprek in Den Haag over werken over de landsgrenzen in de breedste zin van het woord. Vervolgens is er de mogelijkheid om tijdens het netwerkdiner andere (inter)nationale gasten te leren kennen.

Programma
15:00 – 16:30 Panel “Working Across Borders” 
16:30 – 17:00 Guests meet Guests Drinks 
17:00 – 18:00 Networking Dinner 
18:00 – 19:30 Award Night 

Panel “Working Across Borders”

In gesprek met filmregisseur Mees Peijnenburg (Paradise Drifters) en Iris Otten (Juliet at Pupkin) verkennen de meerwaarde van het werken over de landsgrenzen. Wat haal je nog meer uit het buitenland behalve geld? Hoe ga je om met internationale coproducties? In het tweede deel zal het internationaal co-produceren worden besproken aan de hand van een showcase. Hiervoor etaleren we het werk en de werkwijze van Petr Lom en Corinne van Egeraat (I Am the River, the River is Me).  

Networking Dinner

Het walking-dinner wordt mede mogelijk gemaakt door FilmForward, NAPA, Tomtit en Witfilm. Loop rond, ontmoet (inter)nationale filmmakers, geniet van lekker eten en drink een feestelijk drankje samen met ons! 

Award Night

Om de dag feestelijk af te sluiten zijn jullie ook van harte uitgenodigd voor de Award Night van Movies That Matter. De juryleden van de verschillende competities en de genomineerde filmmakers zijn aanwezig tijdens de ceremonie.

DAFF X MTM – Working Across Borders

Datum: woensdag 27 maart 2024

Tijd: Panel 15:00 – 16:30 | Diner 17:00 – 18:00 | Award Night 18:00 – 19:30

Locatie: Theater aan het Spui, Den Haag

Bijwonen van het event is gratis, maar we horen het graag van tevoren als je komt.

Het Networking Dinner komt tot stand met steun van

Previous
Previous
February 28

Algemene Ledenvergadering 2024 DAFF

Next
Next
April 3

Documentaire Dilemma's #4