Nieuws

 • Bekendmaking selectie speelfilms Gouden Kalf Competitie 2020
  29 juli 2020

  Na de lange documentaires is vandaag ook de selectie voor de speelfilms bekend gemaakt! Uit deze selectie zullen na de volgende stemronde de nominaties bekend worden gemaakt op 28 september tijdens het Nederlands Film Festival. Wij feliciteren alle geselecteerden!         De… Lees meer »

 • Bekendmaking selectie lange documentaires Gouden Kalf Competitie
  24 juli 2020

  Op 22 juli is de selectie voor de lange documentaires bekend gemaakt! Wij feliciteren alle makers met deze eerste ronde en kijken uit naar de nominaties die hieruit zullen voortvloeien op 28 september tijdens het NFF. De selectie bestaat uit: Afrikaanse… Lees meer »

 • Makers vragen aandacht voor jeugdfilm tijdens Gouden Kalf Competitie
  26 juni 2020

  Verschillende makers hebben een brief opgesteld, gericht aan alle leden van de DAFF, om aandacht te vragen voor de jeugdfilm tijdens de Gouden Kalf Competitie. Daarnaast hebben een aantal makers een For your consideration geschreven. Lees de brief hieronder:     Beste… Lees meer »

 • Workshop 'COVID MANAGER ON SET'
  17 juni 2020

  De workshop voor juni zit inmiddels vol. Er wordt gekeken naar een mogelijkheid voor een vervolg. Meld je aan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.     Voor de Nederlandse audiovisuele sector is een COVID-19-protocol opgesteld, bedoeld… Lees meer »

 • Persbericht lancering AV Covid-10 Toolkit NL app
  2 juni 2020

  PERSBERICHTAmsterdam, 2 juni 2020   NIEUWE APP BESCHIKBAAR VOOR TOOLKIT COVID-19 AUDIOVISUELE SECTOR MET HANDS-ON TIPS EN TRICKS QR-code voor de Toolkit app Ter aanvulling op het Covid-19 Protocol Audiovisuele Sector, lanceert Dutch Academy For… Lees meer »