Nieuws

 • Makers vragen aandacht voor jeugdfilm tijdens Gouden Kalf Competitie
  26 juni 2020

  Verschillende makers hebben een brief opgesteld, gericht aan alle leden van de DAFF, om aandacht te vragen voor de jeugdfilm tijdens de Gouden Kalf Competitie. Daarnaast hebben een aantal makers een For your consideration geschreven. Lees de brief hieronder:     Beste… Lees meer »

 • Workshop 'COVID MANAGER ON SET'
  17 juni 2020

  De workshop voor juni zit inmiddels vol. Er wordt gekeken naar een mogelijkheid voor een vervolg. Meld je aan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.     Voor de Nederlandse audiovisuele sector is een COVID-19-protocol opgesteld, bedoeld… Lees meer »

 • Persbericht lancering AV Covid-10 Toolkit NL app
  2 juni 2020

  PERSBERICHTAmsterdam, 2 juni 2020   NIEUWE APP BESCHIKBAAR VOOR TOOLKIT COVID-19 AUDIOVISUELE SECTOR MET HANDS-ON TIPS EN TRICKS QR-code voor de Toolkit app Ter aanvulling op het Covid-19 Protocol Audiovisuele Sector, lanceert Dutch Academy For… Lees meer »

 • Gouden Kalf voor Costume Design!
  25 mei 2020

  Met veel plezier delen we hierbij mede namens het Nederlands Film Festival mee dat het Gouden Kalf voor Beste Costume Design vanaf dit jaar wordt toegevoegd aan de huidige categorieën!  De kostuumontwerpers onder de DAFF-leden mochten tot dusver meestemmen… Lees meer »

 • Aanvullende brief nav persbericht
  29 april 2020

  Beste crew van Nederland,  In de afgelopen week hebben verschillende beroepsgroepen en – verenigingen, maar ook individuele collega’s, gecoördineerd door de Dutch Academy for Film (DAFF), praktische oplossingen aangedragen om te voldoen aan de eisen… Lees meer »