Writersroom

24 juni 16:00 , Theater Bellevue

Op 24 juni 2019 organiseert ROSE stories alweer de derde editie van WRITERSROOM. Drie schrijvers zullen hun scenario in ontwikkeling presenteren aan een publiek van vakgenoten en geïnteresseerden.

WRITERSROOM is een broedplaats en netwerkgelegenheid die staat voor vernieuwing van ontwikkelingsmogelijkheden. Het doel is meer aandacht genereren voor inclusiviteit in audiovisuele producties, schrijvers verder op weg helpen in hun verhaalontwikkeling en Nederlandse producties beter aan te laten sluiten op de behoeften van een divers publiek.

Onder begeleiding van ROSE stories krijgen de schrijvers voorafgaand aan de presentaties coaching van ervaren scenarioschrijvers, een pitchtraining en een repetitiedag met acteurs en een regisseur. Op de dag van het evenement introduceren zij hun plan en delen ze hun visie en vervolgens spelen acteurs een of twee scènes die door de maker zijn geselecteerd. Het publiek krijgt daarna de gelegenheid om feedback te geven en op deze manier de schrijvers te helpen in de ontwikkeling van hun scenario.

Het event WRITERSROOM zal op maandag 24 juni van 16:00 – 18:00 uur plaatsvinden in Theater Bellevue met aansluitend een borrel. Het event is gratis toegankelijk voor DAFF-leden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via roos@rosestories.nl. Meer informatie over WRITERSROOM is hier te vinden.

Benieuwd naar eerdere edities van WRITERSROOM? Lees hier het verslag van de NFF Extended-editie in 2018.

Foto: Lisa Zilver

 • Deadline registratie stemmers Gouden Kalf Competitie 2020
  31 mei
  Lees meer »
 • Deadline inschrijving speelfilms en documentaires Gouden Kalf Competitie 2020
  31 mei
  Lees meer »
 • Start stemronde 1 Gouden Kalf Competitie
  29 juni
  Lees meer »
 • Deadline stemronde 1 Gouden Kalf Competitie
  5 juli
  Lees meer »
 • Bekendmaking selectie Gouden Kalf Competitie 2020
  31 juli
  Lees meer »