DAFF Diner: Jeugdfilm

16 september 19:00 , VondelCS, Amsterdam

Op maandag 16 september organiseert de DAFF een DAFF Diner in VondelCS in Amsterdam. Met de DAFF Diners wil het bestuur het onderlinge gesprek bevorderen. Film-gerelateerde thema's worden in informele, veilige en besloten sfeer besproken tijdens een aangenaam diner. Per diner proberen we een divers gezelschap van 10-12 mensen samen te brengen, zodat makers uit verschillende disciplines bijeen zitten. Eerder hebben we tijdens een diner o.a. filmeducatie en jonge makers besproken. 

Deze keer zullen we, onder leiding van bestuurslid Tijs van Marle, aandacht aan de jeugdfilm besteden. We nodigen expliciet leden uit die willen meepraten over hoe de zichtbaarheid hiervan kan worden vergroot, zowel binnen de industie als voor het publiek. Bij iedere gang zal een ander onderwerp worden besproken. Opmerkingen, vragen en andere ideeën kunnen van tevoren worden toegestuurd zodat ze in de agenda kunnen worden verwerkt.

Heb je ideeën over dit thema en wil je graag meedenken? Meld je dan voor 4 september aan via office@daff.org om mee te dineren. Wij zullen uiterlijk op 6 september de aanwezigen bevestigen. Voor het diner (incl. drankjes) vragen we een bijdrage van €15,- per persoon.

 • Deadline registratie stemmers Gouden Kalf Competitie 2020
  31 mei
  Lees meer »
 • Deadline inschrijving speelfilms en documentaires Gouden Kalf Competitie 2020
  31 mei
  Lees meer »
 • Start stemronde 1 Gouden Kalf Competitie
  29 juni
  Lees meer »
 • Deadline stemronde 1 Gouden Kalf Competitie
  5 juli
  Lees meer »
 • Bekendmaking selectie Gouden Kalf Competitie 2020
  31 juli
  Lees meer »