DAFF Borrel Diversiteit

2 March 19:30

Op maandag 2 maart organiseren we van 19.30 tot 21.30 uur de DAFF Borrel Diversiteit in Amsterdam. Tijdens deze avond willen wij graag binnen een casual setting met DAFF leden in gesprek gaan om samen te brainstormen over manieren om de diversiteit binnen onze vereniging te vergroten. Concrete voorstellen en actiepunten uit deze avond zullen worden verzameld en zullen daarna op korte termijn binnen de DAFF en door het bestuur worden opgevolgd. Bestuursleden Barbara Bredero en Bobby Boermans zullen de avond leiden. Meld je dan aan via office@daff.org.

De wens is om binnen de DAFF zsm een evenwichtigere balans tussen de verschillende secties te creëren. Momenteel is de balans tussen de ledenaantallen per sectie en qua diversiteit nog zeker niet ideaal. Dat kan beter, en dat moet beter!

Qua diversiteit willen we gericht kijken naar: man/vrouw verhoudingen, leeftijds spreiding, een juiste representatieve balans in publieks/crossover/arthouse makers en een groter scala aan culturele achtergronden betrekken. Kortom, duidelijker de stem van alle makers vertegenwoordigen, zowel eigenzinnige als meer publieksgerichte makers.

De input van DAFF leden helpt om de komende tijd een diverser ledenbestand te creëren. En zo een representatiever stemgeluid te kunnen laten horen richting politiek, de gouden kalveren uitreiking en binnen de DAFF zelf. Alle voorstellen en gedachtes zijn op deze avond van harte welkom. 

De locatie van de borrel wordt binnenkort bekend gemaakt. Tijdens de borrel zal bier, fris en wijn worden geserveerd met kleine hapjes.

 • Deadline registratie stemmers Gouden Kalf Competitie 2020
  31 May
  Lees meer »
 • Deadline inschrijving speelfilms en documentaires Gouden Kalf Competitie 2020
  31 May
  Lees meer »
 • Start stemronde 1 Gouden Kalf Competitie
  29 June
  Lees meer »
 • Deadline stemronde 1 Gouden Kalf Competitie
  5 July
  Lees meer »
 • Bekendmaking selectie Gouden Kalf Competitie 2020
  31 July
  Lees meer »